Bucuresti, 24 septembrie 2014 – Toamna s-a instalat deja printre noi, iar Plaza Romania te pregateste pentu un nou sezon fashion, care aduce in premiera colectiile sezonului toamna – iarna 2014!

Spre bucuria fashionistilor de pretutindeni, modele si combinatii inedite de texturi si tesaturi in ton cu ultimele tendinte au fost prezentate la Plaza Romania in cadrul unui nou concept: Style Up – un show de moda incendiar marca Plaza Romania. Branduri renumite precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo si ECCO si-au dat intalnire pe catwalk, intr-o prezentare speciala.

Vedetele noilor colectii au fost: Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Lucian, Anca Serea, Geanina Ilies, Adrian Nartea, si nu in ultimul rand, Ellie White, care au defilat pe scena alaturi de manechine profesioniste. Efectele video, muzica, dar si momentele speciale au proiectat spectatorii intr-o lume care a dus experienta noului sezon de toamna- iarna la nivelul urmator.

Evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici, o aparitie mereu spectaculoasa, iar Andreea Balan, a deschis show-ul de moda printr-un spectacol inedit. Artista a aparut pe podium si in calitate de model, reprezentand faimosul brand Lee Cooper.
Colectiile prezentate au transportat spectatorii printr-o paleta variata de modele, culori si lumini, efectele speciale facand trecerea naturala de la toamna la iarna, inclusiv prin zapada artificiala.

Maria Andrei este un alt nume cu rezonanta care a contribuit la succesul Style Up, in calitate de director artistic al evenimentului.

Machiajul si coafura au fost realizate cu maiestrie de Sephora si Simona Ungureanu (freelancer), oglindind tendintele propuse de marile branduri internationale pentru acest sezon.


Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru commercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.