Style & Nature Gold Event 2008

Artistic Director – Maria Andrei

Eleganţă pe tonuri de auriu

În data de 18 septembrie 2008, la Palatul Ştirbey, într-un cadru inedit chiar şi prin elementele de decor, a avut loc “Style & Nature Gold Event” prezentat de Alpha Bank, organizat de Maria Andrei şi susţinut de revista Eve.

Evenimentul a fost dedicat Naturii şi a expus în faţa celor peste 300 de invitaţi, 6 uimitoare colecţii de modă pe teme inspirate din natură.

Agnes Toma si Dinasty cu Golden Dreams, Ersa Atelier şi a sa Crystal Rain, Cosmina Englizian cu Bohemian Rainbow, Mirela Diaconu şi Flowers, 123 – în inconfundabilul stil franţuzesc şi Palmers cu Paradise, au încântat audienţa selectă cu un spectacol elegant şi plin de culoare.

Finlandia, Granini, Evian, Cris Garden Plaza, Pralinele Leonidas şi nu în ultimul rând Crystalized Swarovski Elements, şi-au adus şi ei contribuţia la reuşita serii.

Evenimentul “Style & Nature” a fost urmat în data de 20 septembrie de o acţiune de responsabilitate socială, în sprijinul organizaţiei internaţionale “Clean up the World”.

Bucureşti, 20 septembrie 2008. În urma evenimentului “Style & Nature Gold Event”, la iniţiativa Mariei Andrei, a Alpha Bank şi a revistei Eve, cu ajutorul Primăriei Sectorului 1, al Bricostore şi al voluntarilor, s-a acţionat în sprijinul cauzei “Clean up The World” care în weekend-ul 19-21 septembrie 2008 a organizat acţiuni de curăţenie  şi responsabilitate ecologică la nivel mondial. În Bucureşti, voluntari au fost aşteptaţi cu ustensile de curăţenie, mănuşi de protectie şi saci de gunoi în Pădurea Băneasa, pentru a contribui la curăţarea de gunoaie a zonei dar şi la plantarea de copăcei.

Clean Up the World este una dintre cele mai mari organizaţii nonprofit ce activează la nivel internaţional pentru protecţia mediului înconjurător, în asociaţie cu Departamentul de Informaţii Publice al Naţiunilor Unite şi în colaborare cu organizatii partenere din diverse ţări. Clean Up the World aduna anual 35 milioane de voluntari în peste 120 ţări, încurajându-i pentru a transforma mediul înconjurător în care trăim într-un mediu curat şi sanatos.