“Ia Atitudine” – Campanie de prevenire a cancerului la san

In Memoriam Anca Parghel

Artistic Director – Maria Andrei

Un nou simbol a fost lansat in lupta impotriva cancerului!

Campania sociala Ia Atitudine, initiata de Stiletto.ro si Dana Savuica, impreuna cu noii parteneri Hondos Center si In Style, isi continua demersul de a ajuta femeile care se lupta cu o boala necrutatoare: cancerul!

Organizatorii campaniei sociale „Ia Atitudine”conceputa de si pentru femei – au lansat miercuri un nou simbol in lupta impotriva cancerului la femei: un superb si sensual set de lenjerie intima din matase, accesorizat cu o fundita roz de Crystalized Swarovski Elements si conceput de Passion Du Brasil. Profiturile obtinute in urma vanzarii acestui produs vor fi folosite 100% in acest scop umanitar. Organizatorii cred ca prin achizitionarea acestui set de lenjerie se sustine natura duala a femeii: atat de sensibila dar totusi atat de puternica in senzualitatea ei, gasind mereu resurse sa lupte pentru ea dar si pentru cei de langa ea.

Campania socială Ia Atitudine! are scopul de a determina femeile să conştientizeze problemele pe care le poate genera cancerul, şi punctual, de a strânge fonduri ce vor fi oferite unor femei care au nevoie de ajutor.