H&M colaboreaza cu Balmain pentru colectia de toamna

Oliver Rousteing, designerul Balmain, va realiza o noua colectie in colaborare cu H&M. Anuntul a fost facut la Premiile Billboard, unde Oliver Rousteing a venit insotit de modele Kendall Jenner si Joudran Dunn, purtand primele creatii ale colectiei “Balmain x H&M”, facand astfel un preview.

1-2

Anuntul oficial privind colaborarea a fost facut pe contul de Instagram al lui Oliver Rousteing, stire confirmata si preluata imediat si pe contul oficial H&M. Pentru a raspandi vestea, fanii au fost invitati sa foloseasca hastag-ul #HMBalmaination
„Vreau sa ma adresez generatiei noastre: acesta este obiectivul meu principal ca designer. H&M imi ofera sansa unica de a face cunoscuta tuturor lumea Balmain si totodata, sa creez o miscare globala de uniune, promovata prin intermediul hashtagului #HMBalmaination. Aceasta colaborare mi s-a parut foarte fireasca: H&M este un brand renumit in intreaga lume. Indeamna la unitate, iar eu sustin aceasta idee”, a declarat Olivier Rousteing.

De asemenea, Ann-Sofie Johansson, Directorul de creație H&M a spus: „Suntem incantati sa colaboram cu Balmain, ca designer invitat la H&M si sa cream o experienta cu adevarat dedicata tuturor. Prin imbinarea spiritului rafinat și a atitudinii modei urbane, marca Balmain are un stil unic, opulent, dar totodata direct, senzual si dinamic. De asemenea, este strans legata de lumea divertismentului si a muzicii, ceea ce adauga inca un element surpriza.”

Noua colectie se va lansa pe data de 5 noiembrie, va fi disponibila online si in aproximativ 250 de magazine din intreaga lume, va cuprinde accesorii si piese vestimentare, atat pentru femei, cat si pentru barbati.