Tunsori scurte inspirate de la vedete

In aceasta perioada, cele mai multe dintre noi simtim nevoia unei schimbari de look. Mai mult decat atat, specialistii spun ca perioada in care natura revine la viata ar fi cea mai buna pentru a incerca o noua tunsoare. Asadar, va prezentam cateva tunsori scurte, inspirate de la vedete.

poza1Se poarta tunsorile asimetrice “pixie”, se poarta taieturile inegale, parul lung in fata si carare intr-o parte.
Printre vedetele care au adoptat aceasta tunsoare enumeram pe Kristen Stewart, Rita Ora si Lily Collins.

2-3
Audrey Tatou a adaugat volum taieturilor asimetrice “pixie “ cu ajutorul buclelor. O idee buna si utila doamnelor care doresc mai mult volum.

3-2
Daca nu esti pregatita pentru o tunsoare foarte scurta, poti opta pentru un bob cu forma arhitecturala. Este in trend, este sexy si iti pune in evidenta gatul si umerii. Jourdan Dunn si Beyonce sunt doua dintre vedetele care au adoptat acest look.

4-2
LOB-ul este o alta tunsoare la moda, unde lungimea parului trebuie sa fie undeva intre barba si umeri . LOB-ul da un aer sofisticat si accentueaza trasaturile fetei. In plus, parul poate fi prins si intr-o coada de cal, intr-un mod elegant. Vedetele de la care ne-am inspirat sunt Margot Robbies, Rose Byrne si Emma Stone.

5-2
Kate Mara vine cu o tunsoare chic si eleganta. Pentru a o obtine o coafura ca a ei, trebuie sa prinzi cu o agrafa jumatatea de sus, iar jumatatea de jos sa o lasi desfacuta si sa o dai dupa urechi.

6-2
Daca esti mai indrazneata, poti opta pentru o tunsoare precum cea a lui Scarlett Johansson, rasa in parti.