Trucuri pentru gene perfecte

Woman applying mascara on eyelashes

Genele lungi, dese si intoarse sunt dorite de orice femeie. Machiajul nu este terminat, daca rimelul nu este aplicat, iar privirea nu este la fel de expresiva si seducatoare. Ca sa obtii gene perfecte, apeleaza la trucurile de mai jos.
Inainte de toate, demachiaza ochii, dar si tenul. In caz contrar, risti sa obtii gene lipicioase si aproape deloc curbate.
Apoi, foloseste clestele special pentru definirea si curbarea genelor. Acesta se tine strans, la baza genelor, timp de 3-5 secunde, apoi genele se elibereaza si se rimeleaza. Pentru o ondulare eficienta, poti incalzi clestele cu uscatorul de par.
Atentie: Daca il incalzesti prea tare, risti sa iti arzi genele!

2

Pudra pulbere, translucida, poate fi folosita ca baza! Se poate aplica cu ajutorul unei periute de la un rimel vechi, pe care ai spalat-o inainte. Acest truc te va ajuta sa obtii gene mai groase si mai voluminoase.
Aplica rimelul de la baza spre varful genelor, prin gesturi scurte, in zig-zag.
Pentru a preveni smocurile, sterge excesul de pe periuta cu un servetel.

3

Foloseste doua tipuri de rimel: primul strat pentru alungire, iar al doilea pentru volum.
Dupa fiecare strat de rimel, piaptana varfurile genelor cu un pieptane special, pentru gene.
Dupa ce rimelul s-a uscat, varfurile genelor pot fi lungite si accentuate cu foarte putin tus.
Pentru o privire seducatoare, accentueaza genele de la coada ochiului.
Foloseste rimelul rezistent la apa, doar daca ai neaparata nevoie. Intrucat se indeparteaza mult mai greu, acesta iti poate deteriora genele.
Pentru a nu agresa genele, demachiantul pentru ochi trebuie sa contina si ulei. Astfel, procesul de demachiere va fi mult mai usor.
La fel ca si parul tau, genele au nevoie de o ingrijire speciala. In acest sens, pe timpul noptii, le poti “hrani” cu ulei de ricin.
Daca ti-ai facut un obicei din a scoate si a inmuia periuta de mai multe ori la rand, afla ca acest lucru nu face decat sa-ti usuce rimelul din tub. Pensula se roteste doar in cercuri, in jurul tubului, nu cu miscari de du-te – vino!
Daca iti doresti gene groase, tine periuta in plan orizontal, iar daca iti doresti gene cu aspect natural, tine periuta in plan vertical.

4

Daca rimelul s-a intarit, pune-l intr-un pahar cu apa fierbinte, iar in cateva minute, va fi mult mai usor de aplicat.

5