8 moduri in care iti poti prinde parul in coada de cal

Coada de cal este cea care ne salveaza de cele mai multe ori. Fie ca ne grabim, fie ca nu vrem sa apelam la coafurile complicate, coada de cal poate fi purtata cu succes la aproape la orice ocazie.

1
Pentru toamna lui 2015, Tanya Taylor’s ne propune sa schimbam elasticul de par cu o “cravata” din piele, special creata pentru prinderea parului.

2-1
Iata o alta metoda chic, prin care iti poti poti ascunde elasticul de par. Dupa ce ai prins parul, prinde o suvita de sub baza cozii de cal si infasoara cu ea parul ramas, exact cum vezi in imagine.

3
Daca vei crepona cateva suvite, inainte de a prinde coada de cal, efectul va fi unul cool, iar parul tau va avea mai mult volum.

4
Iata propunerea Victoriei Beckham pentru un look ultra modern. Pentru a-l obtine, trebuie sa umezesti parul cu putina lotiune pentru par uscat, iar dupa ce se usuca, trebuie sa prinzi parul in centrul capului, intr-o coada de cal. Apoi, se creeaza o bucla ca se trage cu ajutorul elsticului, pana la jumatatea lungimii parului, lasand capetele afara, in jos.

5-1
Te-ai fi gandit vreodata sa combini coada de cal cu impletituri? Impleteste cateva suvite de la baza capului, pana la varf si prinde-le bine cu elastic, apoi, piaptana parul ramas si prinde totul intr-o coada mare.

6-1
Pentru a obtine coafura din imagine, va trebui sa-ti indrepti parul cu placa. Apoi, rasuceste parul pe spate, incepand de la ceafa. Varfurile vor fi indreptate in sus, infasurate in jurul cozii si prinse cu un elastic subtire.

7
Joaca-te cu elasticele de par! Prinde parul intr-o coada de cal si infasoar-o cu mai multe elastice, de la baza, pana la varf. Intervalul poate fi ales de tine, important este sa slabesti cateva suvite de par, pentru ca aspectul sa fie unul voluminos.

8
Aceasta coada nu poate fi obtinuta fara fixativ si fara sa tapam parul la radacina. Dupa acest proces, se piaptana usor parul, avand grija sa nu pierzi din volum si se prinde la ceafa, fara sa tragi prea tare!

Sursa: www.thezoereport.com