5 trucuri care te fac sa pari mai tanara


Doamnelor, venim in sprijinul vostru cu cateva metode sigure, rapide si eficiente pentru a parea mai tinere. Si nu, nu este vorba despre operatii estetice sau creme minuni. Vorbim despre trucuri de machiaj.

1. Sprancenele groase
Ca se poarta sprancenele groase, stim déjà din articolele trecute, dar ceea ce nu stiam este ca sprancenele groase dau un aer cool, tineresc si nu in cele din urma, natural. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de penseta! Vizita periodica la un specialist in domeniu este obligatorie.
Daca, insa, ai exagerat cu pensatul, poti umple golurile cu un creion sau un fard special pentru sprancene. De asemenea, din ce in ce mai multi specialisti recomanda folosirea gelului fixator.
BLG-XXXX-Pretty-talk

2. Anticearcanul
Atat fondul de ten, cat si pudra incarca tenul si accentueaza pana si cele mai fine linii. In schimb, daca le vei inlocui cu un anticearcan sub forma de crema, tenul tau va fi mult mai luminos, iar cercurile de sub ochi vor disparea. 
Asa cum vezi in imaginea alaturata, cand aplici anticearcanul, trebuie sa formezi un triunghi cu baza sub ochiul tau si varful spre obraz. Apoi, se indinde usor, cu degetele.

nrm_1413846050-concealerlead

3. Hidratarea
Pielea nehidratata se incuteaza, isi schimba culoarea si isi pierde stralucirea. Daca vrei sa previi, asigura-te ca tenul tau este hidratat corespunzator. In plus, o piele hidratata nici nu are nevoie de prea mult machiaj.
o-SPRAYING-FACE-facebook

4. Fardul de obraz
Se spune ca fardul de obraz este stapanul cosmeticelor care creeaza iluzii. Modul in care il aplici este foarte important, la fel si culoarea pe care alegi sa o porti.
Daca iti doresti un aer tineresc, blush-ul trebuie aplicat in partea de sus a pometelui, iar culoarea care intinereste orice femeie, este cea in nunate de roz.

1-3

 5. Buzele
Daca vrem sa ne ascundem varsta, ar fi bine sa renuntam la rujurile inchise la culoare. In acest caz, specialistii recomanda culorile deschise, cum ar fi rozul pal, piersica sau nude. 
Creioanele de buze nu sunt neaparat necesare. Daca sunt inchise la culoare, daca folosim nuante neutre sau glossuri, va trebui sa uitam de ele. Le folosim doar daca vrem sa corectam o forma asimetrica a buzelor. 
Sfat: pentru un aspect natural, aplica rujul cu degetele.

beauty-looks-nude-lips