10 coafuri pe care le poti face in 10 secunde

Simti ca nu-ti mai ajunge timpul? Vrei sa arati mereu bine, dar nu ai intodeauna timpul necesar? Daca raspunsul este da, venim in sprijinul tau cu 10 coafuri rapide si cool pe care le poti face in doar 10 secunde. Mai mult decat atat, iti aratam si cum se realizeaza!

Coc de balerina
1 Prinde parul intr-o coada de cal, apoi pune pe cap o bentita, asa cum vezi in imagini. Dupa aceea, trage coada intr-un coc si rasuceste-o in jurul elasticului de par, pana ajungi la varfuri, dupa care o prinzi cu agrafe sau elastic de par. La final, foloseste coada de la pieptane pentru a ridica putin parul dintre coc si bentita.

Coada de cal cu extra volum
2 Prinde intr-o coada de cal jumatatea de sus a parului, apoi netezeste-l pe laterale. Pasul urmator: prinde parul ramas intr-o alta coada, exact sub prima si tapeaza-le pe amandoua pentru a crea volum. Aplica putina spuma pe lungimea parului si coada este gata!

Suvita rasucita
3 Alege o suvita de par din fata si rasuceste-o usor din fata spre spatele capului. Apoi, prinde-o in forma de “X”cu 2 agrafe, exact cum vezi in imaginea de mai sus.

Jumatate prins, jumatate desfacut
4 Prinde intr-o coada jumatatea de sus a parului, lasand cateva suvite pe fata. Apoi, prinde baza cozii, creeaza cu degetele o gaura in spatele elasticului de par si trage coada prin ea.

Coada de cal rasucita
5 Pentru a obtine acest coc modern, trebuie sa-ti perii bine parul si sa-l prinzi intr-o coada deasupra cefei. Rasuceste coada intr-un coc, apoi, cu cealalta mana, prinde cocul cu cate o agrafa la fiecare centimetru.

Coc impletit, la baza gatului
6 Prinde parul in coada, pe care apoi o impletesti si o prinzi cu un elastic de par. Rasuceste coada impletita in jurul elasticului de par, prinde capatul cu agrafe si aplica putin fixativ.

Breton rasucit
7 Alege o suvita, un triunghi din bretonul tau, exact asa cum vezi in imagine, apoi rasuceste-o spre centrul capului si prinde-o cu o agrafa.

Bentita peste coada
8 Acesta coafura va avea intotdeauna un efect wow. Pentru inceput, trebuie sa da-i volum parului, tapand partea din spate. Apoi, prinde-l intr-o coada de cal, dupa care leaga o panglica subtire, aproape de linia parului, din fata, pana in spate, peste coada. Trage usor mijlocul cozii si coafura este gata!

Bentita din par
9 Alege doua suvite de par, de-o parte si de cealalata a fetei, apoi, prinde-le la spate intr-o coada, pe sub par. Lasa restul parului desfacut si asta-i tot!

Coc voluminos,in varful capului
10 Prinde parul intr-o coada de cal, tine intr-o mana varful cozii si cu cealalta mana, trage parul prin elastic si separa-l in doua. Trage usor cu ambele maini de par, dandu-i forma de coc, apoi prinde varfurile la baza cocului.

Sursa: www.marieclaire.com