The Roaring 20’s

For the 12th annual Edelweiss Ball in support of Hospice Casa Sperantei.
Artistic Director – Maria Andrei

Torţa Olimpică s-a adjudecat pentru 15,000 de Euro la Balul Edelweiss
Peste 300 de invitaţi au participat aseară la a 12 ediţie a Balului Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranţei. Balul Caritabil a avut ca tematică fabuloșii ani 1920, şi a pregătit pentru audienţă momente inedite şi numeroase surprize reprezentând tumultoşii ani 20’.

Balul este organizat de HOSPICE Casa Speranţei cu scopul de a strânge fonduri pentru susţinerea serviciilor gratuite de îngrijire a copiilor şi adulţilor cu boli incurabile şi pentru un proiect special, contruirea unui centru HOSPICE de Îngrijire Paliativă în Bucureşti care va oferii îngrijire paliativă gratuită pacienţilor cu boli incurabile.

Anul acesta gazdele evenimentului, celebrii Cabral și Andreea Ibacka au fost însoţiţi de invitaţi de marcă, precum Printesa Marina Sturdza, E.S. Dl. Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Jojo, Ilinca Vandici, Melania Medeleanu, Andreea Raducan, precum și alte personalităţi şi invitaţi surpriză din tara și din străinătate.

Anul acesta organizatorii şi producătorul Maria Andrei au pregătit cateva pachete de licitaţie unicat și imposibil de obtinut contra-cost. Unul dintre obiectele unicat licitat este o torţă olimpică originală de la Jocurile Olimpice din Londra, purtată de dl. Frantisek Vlk. Torţa este cu adevărat unică, doar un număr limitat de astfel de torţe fiind create pentru jocurilor olimpice de la Londra şi s-a adjudecat pentru suma de 15.000 Euro.

Alături de torţa olimpică s-au licitat bilete VIP la Grand Prix oferite de Vodafone, o cină pe Arcul de Triumf şi bilete cu acces la orice eveniment găzduit de pe National Arena pentru tot anul 2013 oferite de Primăria Capitalei, obiecte donate de vedete de la Hollywood, o bijuterie unica cu diamante oferită de celebra casă de bijuterii Sabion, precum şi o vizită pe platourile de filmare şi întâlnire cu celebrul regizor Terry Gilliam.

Balul Edelweiss a reusit sa strângă suma de 130,000 de Euro pentru construirea unui centru HOSPICE de Ingrijire Paliativa în Bucureşti care va oferii îngrijire paliativă gratuită pacienţilor cu boli incurabile.
Un moment special al serii va fi cel al cunoscutului magician Robert Tudor. O surpriză deosebită va fi de asemenea prezenţa Cvartetului Capriccio şi a Big Band-ului Radio, condus de dl. Ionel Tudor.

Balul Caritabil Edelweiss este susţinut de companii precum: Fundaţia Vodafone, Fundaţia HelpNet, Anchor Group, Kika, GlaxoSmithKline, Roquebrook, Fundaţia CMU Regina Maria, Raiffeisen, Saatchi and Saatchi, Volvo, Jack Daniels, Price WaterHouse Coopers, Bunzl, Papaya Advertising, Global Vision, Lowe and Partners, Allen & Overy, ProTV, Radio Romania, Orchestra si Corul Radio, Casa Panciu, Dyson, Floraria Amazon, European Drinks, Morgan la Dud, Finlandia, Danza Boutique, Act PR, Sabion şi Danza Boutique.