Ellie White, aparitie de senzatie: a renuntat la parul negru si a imbracat o ie din 1877!

Ellie White a avut aseara una din cele mai interesante aparitii de la evenimentul aniversar al revistei The One. Artista a respectat dress code-ul si a sosit la petrecere purtand o ie cu totul speciala….
La recomandarea stilistului Maria Andrei, Ellie a ales o ie realizata in urma cu aproape 150 de ani. Mai exact, bluza cu motive traditionale romanesti a fost fabricata in anul 1877.

Piesa vestimentara se afla in conditii calitative de exceptie si a fost asortata intr-un mod ingenios cu o fusta neagra Max Azria si sandale cu bretele.

Insa nu doar ansamblul vestimentar a atras complimente, ci si noul look al artistei. Ellie a decis sa isi deschida nuanta parului, renuntand la negrul taciune pe care l-a avut in ultimii patru ani.

Artista a adoptat un look parca desprins din tablourile lui Nicolae Grigorescu, purtand parul castaniu impletit intr-o coada, in perfecta armonie cu tinuta de inspiratie traditionala.

“Primul gand a fost sa port ia cu pantaloni stamti sau cu jeansi, asa cum cred ca au luat in considerare si celelalte invitate ale evenimentului. Insa jeansii sau pantalonii de tip leggings nu respectau in totalitate stilul romanesc.” a declarat Ellie White.


Sursa: Agentia de Presa Mondena