Edelweiss Fashion Show

Artistic Director – Maria Andrei
Designeri de top, celebritati si personalitati la Edelweiss Fashion Show – sursa marieclaire.ro

Aseara la Hilton Athenne Palace a avut loc prima editia a Edelweiss Fashion Show, eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru copiii si adultii cu boli incurabile ingrijiti de Hospice Casa Sperantei.

Gazda evenimentului, D-na Dana Savuica a deschis seara cu un discurs emotionant despre Hospice si serviciile de ingrijire gratuite pe care fundatia le ofera in Bucuresti si Brasov si a prezentat audientei oaspetele de onoare al evenimentului, Printesa Marina Sturdza, patron spiritual al Fundatiei Hospice Casa Sperantei.

Noua designeri romani dintre cei mai in voga si-au prezentat colectiile purtate de modele de la Best Models Management, celebritati si persoane publice foarte indragite precum: Gina Pistol, Roxana Ionescu, Adelina Pestritu, Elena Mandinga, Gratiela Teohari, Irina Hanescu si Julie Savuica.

Hospice Casa Sperantei doreste sa multumeasca designerilor care au facut seara un mare succes: Silvia Şerban, Wilhelmina Arz, Corina Vlădescu, Stephan Pelger, Mihaela Glăvan, Thea Haimovitz, Cosmina Englizian, Iulia Dima şi Edita Lupea.

Veniturile rezultate din vanzarea de bilete si din licitatia fara strigare vor sprijini Hospice Casa Speranţei pentru beneficiul a mii de copii şi adulţi cu boli terminale din România.

O surpriza placuta pentru toti a fost spectacolul special sustinut de cantareata Ellie White care a incheiat prezentarea de moda.

Director artistic eveniment – Maria Andrei