GDR@Cocor – Primavara/Vara 2011

Artistic Director – Maria Andrei


Magazinul Cocor a organizat miercuri, 06 aprilie, in incinta Galeriei Designerilor Romani, prezentarea de lansare a colectiilor primavara-vara 2011.

Evenimentul a fost dirijat din punct de vedere stilistic de Maria Andrei si prezentat de Dana Savuica.

Seara a fost deschisa de colectia de costume de baie Eponge si a continuat cu cateva tinute reprezentative pentru fiecare colectie a designerilor din GDR.

In cadrul acestui eveniment, ne-au aratat care vor fi tendintele pentru primavara-vara anului 2011 in ceea ce priveste tinutele si accesoriile, designerii: Elena Perseil, Agnes Toma, Silvia Serban, Cristian Samfira, Mihaela Glavan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mihai Albu, Anca si Silvia Negulescu, Norina Stoica, Dorin Negrau, Galyna, Mirela Diaconu, Andreea Tincu, Otilia Flonta, Cristina Nichita, Anca Roman, Florentina Stoenescu, Angela Vasiliu, Kristina Dragomir, Anca irina Lefter, Violeta Gaburici, Alexandra Ghiorghie, Georgiana Nicolaescu, Cristiana Purdescu si Anca Radulescu.

Defilarea tinutelor din GDR a fost incheiata cu o rochie de mireasa a Florentinei Stoenescu pe care a purtat-o cantareata Ellie White.

Dupa prezentarea colectiilor din Galeria designerilor, au defilat concurentele emisiunii “Miss fata de la tara” difuzata la Prima Tv, iar evenimentul a fost incheiat cu un concert Ellie White.