“Dino” – Expozitie de Dinozauri Robotizati

PR Director – Maria Andrei

O călătorie în timp ce te trimite într-o lume pe care o credeai de mult uitată: Lumea dinozaurilor!

Expoziţie cu dinozauri robotizati pentru copii fericiti, tineri entuziaşti şi părinţi curioşi!

Din 5 februarie 2010, între orele 10,00 – 20,00

în Pavilioanele 20 şi 21 din incinta Romexpo Bucureşti!

1 februarie 2010 – O premieră pentru România – colecţia de dinozauri robotizaţi ce face înconjurul lumii a sosit la Bucureşti!

Această aventură “în timp” începe acum 240 milioane de ani şi îţi arată viaţa, dar şi mediul în care trăiau impresionanţii dinozauri, prezenţi la aceasta expoziţie în mărime naturală!

Peste 30 de uriaşi în 8 scene desprinse parcă din peisajul preistoric, cu decor, efecte scenotehnice şi multimedia unice! Sunt imenşi – pot avea mai mult de 7 metri înaltime şi 14 lungime – se miscă, scot aceleaşi sunete şi arată exact ca şi variantele lor “originale”, predatori înfricoşători sau dinozauri vegetarieni…

Fiind o expoziţie itinerantă de tip labirint, accesul se face ca în muzee, în grupuri mici, însoţite de ghizi special pregătiţi pentru a da explicaţii despre fiecare dintre dinozauri – pe unii îi poţi vedea de aproape, pe alţii îi poţi atinge şi poţi învăţa o sumedenie de lucruri interesante atât despre ei cât şi despre “lumea de atunci”… din Zilele Dinozaurilor!

Şi pentru ca experienţa să fie totală, ţi-am pregătit ceva cu totul extraordinar: DINO CINEMA 3D! Imagini unice într-o peliculă realizată special pentru această expoziţie de către unii dintre cei mai mari specialişti mondiali ai genului!

Arcul peste timp va fi o experienţă de neuitat, atât pentru copii – care pot găsi fosile în zona de joacă – cât şi pentru adulţi!

De la 2 şi până la 105 ani, cu toţii vom fi impresionaţi de soluţiile tehnologice robotizate găsite pentru a da “viaţă”, din nou, unor animale care au, înca, foarte multe lucruri sa ne spună…

La ieşire te aşteaptă un generos DINO SHOP – un magazin de souveniruri pentru orice buzunar! Iar dacă ţi se face foame ori sete, te invităm la DINO BAR!

Accesul în incinta expoziţiei Zilele Dinozaurilor se face exclusiv in baza biletului de intrare!

Biletele se găsesc la intrarea în Pavilioanele 20 şi 21 din complexul Romexpo, dar şi în reţeaua Eventim.ro ,şi sunt extrem de accesibile tuturor românilor:

În timpul săptămânii (Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri):

50 lei – pentru adulţi

43 lei – pentru studenţi şi pensionari

35 lei – pentru copiii până în 14 ani

135 lei – pentru familii cu 4 persoane

În weekend (Sâmbătă şi Duminică):

60 lei – pentru adulţi

52 lei – pentru studenţi şi pensionari

40 lei – pentru copiii pănă în 14 ani

160 lei – pentru familii cu 4 persoane

În plus, cu ajutorul Primăriei Municipiului Bucureşti se vor putea organiza excursii cu acces la ore speciale dar şi transport organizat pentru următoarea categorie de bilete, destinată exclusiv zilelor din timpul săptămânii:

33 lei – elevi şi studenţi pentru un grup de minim 10 copii, însoţiţi de cel puţin un supraveghetor – acesta din urmă având accesul gratuit.

Info Line pentru profesori/supraveghetori: 0729 14 14 14, apel valabil între orele 10,00 şi 20,00 sau pe mail la adresa: dino@modus.ro

Lângă pavilioanele 20 şi 21 se află amenajată o parcare auto pentru orice tip de autovehicol. Costul parcării este de 1leu/oră.

Accesul în interiorul expoziţiei cu aparate de filmat ori fotografiat este strict interzis – inclusiv cu camere neprofesionale sau fotografiatul cu telefonul mobil!

La ieşire există o zonă special amenajată de unde poţi pleca acasă cu o fotografie înrămată, cu tine şi prietenii tăi din lumea Dino!

Contact:

office@maria-andrei.ro , mariatandrei@gmail.com