Nikos Papadakis – ZEUL DIN CRETA

Fost ofiter de marina si castigator in anul 1994 al premiului Mister World Manhunt International ce s-a tinut in Australia, Nikos este unul dintre cei mai indragiti actori de televiziune din Grecia. Prezentator al unui renumit show de televiziune in tara sa natala, Nikos Papadakis a venit in Romania la invitatia Porsche Romania.

Dupa ce a castigat Manhunt Contest, Nikos a cucerit, pentru trei ani la rand, New York-ul, fiind in tot acest timp imaginea unor branduri renumite: Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Valentino, Armani sau participand la campanii de imagine pentru Budweiser, Swiss Bank sau Dissarono.

Atunci cand nu pozeaza pentru revistele care l-au facut celebru: Men’s Health, Cosmopolitan, GQ, Vogue Man, Marie Claire, Harper’s Bazaar si altele, Nikos adora cartile SF si studiul diverselor instrumente muzicale.

Este o persoana remarcabila din punct de vedere profesional, dar in acelasi timp un artist: picteaza – in special teme religioase, icoane – opere ce s-au vandut intr-un numar impresionant in Grecia dar si in intreaga lume. De asemenea, a pozat pentru un calendar propriu care s-a vandut, in numai doua luni de la aparitie, in 30.000 de exemplare. Casetele video „Work-Out with Nikos Papadakis” i-au sporit popularitatea, daca mai era nevoie, transformandu-l intr-un veritabil star.

Productia pe teme mondene „Lifestyle”, i-a adus lui Nikos prezenta ca gazda TV intr-un show de televiziune, pentru ca mai apoi sa fie solicitat sa joace in cel mai popular serial TV din Grecia.

Vizita lui Nikos Papadakis in Romania a fost posibila cu sprijinul Porsche Romania si al Mariei Andrei – PR Eveniment.

Nikos a fost gazda deschiderii oficiale a Porsche Bucuresti Vest 2, imaginea liniei de accesorii lansata de Audi pentru clientii sai fideli, cat si vedeta unor editoriale si interviuri de exceptie realizate pentru reviste sau posturi TV din Romania.