“Sir Elton John & His Band” Concert Tickets – World Tour 2010

PR Director Event – Maria Andrei

Data Concertului Extraordinar de la Bucuresti, Sir ELTON JOHN & His Band, de sambata – 5 iunie, s-a schimbat pentru ziua de sambata – 12 iunie 2010!

Astazi, 21 ianuarie 2010, conform pozitiei oficiale a managementului artistului Sir Elton John, concertul de la Bucuresti, anuntat pentru data de sambata 5 iunie, este amanat cu o exact o saptamana, din motive logistice, pentru ziua de sambata 12 Iunie.

Locul desfasurarii concertului ramane neschimbat – Piata  Constitutiei din Bucuresti.

Din aceleasi motive logistice, si concertul de la Sofia – Bulgaria de duminica, 6 iunie, va fi amanat pentru data de duminica, 13 iunie.

Noua data a concertului va fi anuntata si schimbata inclusiv pe site-ul oficial al artistului: www.eltonjohn.com

Astfel, biletele cumparate pentru concertul Sir Elton John & His Band din data de 5 iunie din Bucuresti, raman valabile pentru noua data a evenimentului si nu necesita schimbarea.

Atat Sir Elton John & His Band, cat si organizatorii ne promit ca vom asista la unul dintre cele mai selecte si de succes spectacole muzicale din tara noastra, interesul aratat de public si de media pentru acest World Tour 2010 fiind pe masura numelui artistului!

Biletele pot fi cumparate, in continuare, prin reteaua  www.eventim.ro cat si de pe site-ul artistului. Va reamintim ca locurile sunt exclusiv rezervate pe scaune.

Preturi si categorii bilete: VIP – Champagne Golden Ticket – 650 lei; Categoria I – 350 lei; Categoria II – 280 lei; Categoria III – 220 lei; Categoria IV – 150 lei; Categoria V – 100 lei; Categoria VI – 90 lei

Pentru mai multe detalii, va rugam consultati:

www.eltonjohn.com , www.eventim.ro, www.modus.ro

Contact: office@maria-andrei.ro

*********************************************************************************

January 14, 2010 – Bucharest

Press Release

Biletele la concertul extraordinar Sir Elton John & His Band World Tour 2010 se pot cumpara, de acum, si direct de pe site-ul oficial al artistului www.eltonjohn.com/concerts/, prin reteaua Eventim Romania cat si prin magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Humanitas si librariile Carturesti din toata tara.
Locurile sunt exclusiv rezervate pe scaune.
Sir Elton John & His Band vor sustine sambata, 5 iunie 2010, orele 20.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cel mai mare concert pop al anului, organizat de Modus cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Antena 1.
Mai sunt disponibile bilete pentru urmatoarele categorii:
– VIP Champagne Golden Ticket – 650 Ron

– Categoria I – 350 Ron

– Categoria II – 280 Ron

– Categoria III – 220 Ron

– Categoria IV – 150 Ron

– Categoria V – 100 Ron

Contact: office@maria-andrei.ro